Εγγύηση Επιστροφή Προιόντων

Συνιστούμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους, ότι αυτά είναι σφραγισμένα και η συσκευασία είναι άθικτη χωρίς εμφανή ελαττώματα. Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία να είναι άθικτη (κλειστή). Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης, με δική μας χρέωση, φροντίζει για την αποστολή του προϊόντος στο κατάστημα.

-Σε περίπτωση που το προϊόν παρουσιάζει λειτουργικό πρόβλημα, ο πελάτης θα πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσει με το κατάστημα μας και αφού διαπιστωθεί το πρόβλημα από την εταιρία-προμηθευτή του προϊόντος
και δώσει την έγκρισή της, τότε γίνεται η αλλαγή του. Τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση βαρύνουν την εταιρία.

-Σε περίπτωση «χτυπημένου» προϊόντος διευκολύνεται η διαδικασία αν η διαπίστωση γίνει επί τόπου την στιγμή της παραλαβής.

-Σε περίπτωση που παρεμβάλλεται πρακτορείο μεταφορών, ο πελάτης πρέπει να ανοίξει και να ελέγξει το προϊόν πριν υπογράψει το δελτίο αποστολής, ώστε να μην συμμετέχει στην ευθύνη πιθανώς χτυπημένου προϊόντος. Η εταιρία είναι υποχρεωμένη να διευθετήσει το θέμα σε συνεννόηση με το πρακτορείο και την προμηθεύτρια εταιρία. Ο πελάτης,
εφόσον δεν έχει υπογράψει, διατηρεί πλήρως το δικαίωμά του για αλλαγή του προϊόντος ή επιστροφή των χρημάτων του.

-Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος από την Εταιρία ή από τους προμηθευτές-συνεργάτες αυτής, ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει ανοιχθεί και να επιστραφεί άθικτο. Σε αυτήν
την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρία και η αποστολή του σωστού προϊόντος γίνεται με χρέωση της εταιρίας.

-Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, ο πελάτης φέρει την ευθύνη για τη μη απώλεια και ασφαλή επιστροφή του στην επιχείρηση. Για το λόγο αυτό συνίσταται η επιλογή αξιόπιστων και υπεύθυνων μέσων διακίνησης (courier, πρακτορεία, συστημένα μέσω ΕΛΤΑ).

-Παρακαλούμε να επικοινωνείτε πάντα μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος.

-Τα προιοντα προσφοράς μπορούν να αλλαχθούν μόνο μια φορά στην περίοδο της εγγύησης τους, διοτι είναι σε τιμή προσφοράς και όχι στην αρχική τιμή του προϊόντος, ετσι ο προμηθευτής μας καλύπτει 1 φορά την αλλαγή του προϊόντος.
-Η περίοδος εγγύησης στα προιοντα προσφοράς είναι 15 ημέρες

-Στους τροχούς νυχιών η τροχοί δεν καλύπτονται από εγγύηση.

Η Ομάδα του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών του Dealme.gr


ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

close