Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

Είμαστε η Εταιρεία Dealme.gr και διαχειριζόμαστε την ιστοσελίδα dealme.gr (στο εξής χάριν συντομίας «DEALME», «εμείς», «δική μας», «η Εταιρεία»). Θεωρούμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ιδιαίτερα σημαντική και θέλουμε να αισθάνεστε όμορφα όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Παρακάτω σας ενημερώνουμε για τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και πώς χρησιμοποιούμε εμείς τα δεδομένα αυτά. Όσον αφορά τους υπερσυνδέσμους (hyperlinks) που τυχόν περιλαμβάνει, εφόσον αυτοί παρέχονται από τρίτους, δεν εφαρμόζεται η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, αλλά τυγχάνει εφαρμογής η εκάστοτε πολιτική προστασίας κάθε ιστότοπου. Με την παρούσα πολιτική προστασίας, ενημερώνεστε, και όπου σας ζητείται σχετικά, μπορείτε και να συμφωνείτε ή όχι, με την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ – GDPR) και τους εξής όρους χρήσης:

Παρακαλούμε αφιερώστε τον απαιτούμενο χρόνο και διαβάστε με προσοχή την παρούσα πολιτική προστασίας.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας που μόνος ή από κοινού με άλλους καθορίζει τους στόχους, τις προϋποθέσεις και τον τρόπο της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Για τους σκοπούς της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων ο υπεύθυνος επεξεργασίας είναι:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «Dealme.gr». που εδρεύει στη Νίκαια, με ΑΦΜ 160115001/ Δ.Ο.Υ. ΝΙΚΑΙΑΣ, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2104900759 email επικοινωνίας info@dealme.gr και ηλεκτρονική διεύθυνση www.dealme.gr

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στην εξής διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: d.ermidis@dealme.gr εάν επιθυμείτε να εναντιωθείτε στην συλλογή, την επεξεργασία ή την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία, σύμφωνα με ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την παρούσα πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων της Εταιρείας. Σε περίπτωση που εναντιωθείτε στην συλλογή των δεδομένων σας, η υπηρεσία μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμη σε εσάς. Μετά την άρνησή σας, η μελλοντική χρήση της ιστοσελίδας μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμη για τεχνικούς λόγους.

Τα δικαιώματά του χρήστη

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε δωρεάν συγκεκριμένη πληροφόρηση για τα στοιχεία που η Εταιρεία έχει για εσάς αποθηκεύσει. Επιπροσθέτως, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Δικαίωμα Πρόσβασης – Το δικαίωμα να γνωρίζετε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και πώς αυτά επεξεργάζονται
  • Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών στοιχείων – Το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών στοιχείων στην βάση δεδομένων
  • Δικαίωμα στη λήθη – Το δικαίωμα διαγραφής όλων των προσωπικών στοιχείων
  • Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας – το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων
  • Δικαίωμα στην φορητότητα – To δικαίωμα στην μεταφορά των δεδομένων σε επεξεργάσιμη μορφή
  • Δικαίωμα άρνησης επεξεργασίας – Το δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.
  • Το δικαίωμα κατάθεσης προσφυγής στην εποπτεύουσα αρχή – Το δικαίωμα κατάθεσης παραπόνου εναντίον της Εταιρείας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Η εποπτεύουσα αρχή για την Εταιρεία είναι η:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600

Fax: +30-210 6475628

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Δικαιούστε ακόμη να καταθέσετε το παράπονό στην εποπτεύουσα αρχή του τόπου κατοικίας ή εργασίας . Εάν θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά, ως αντικείμενο επεξεργασίας, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία αναγράφονται ανωτέρω.

Πότε, γιατί και πώς επεξεργαζόμαστε δεδομένα

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε, αποθηκεύουμε και κάποιες φορές μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα, ώστε να μπορέσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες. Παρακάτω θα βρείτε ποια δεδομένα χρειαζόμαστε για κάθε περίπτωση και πότε τα μοιραζόμαστε με τρίτους.

Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που μπορούν άμεσα ή έμμεσα να οδηγήσουν στην αναγνώριση του προσώπου, όνομα και επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ημερομηνία γέννησης, στοιχεία τοποθεσίας ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Παρακαλούμε να δίνετε μόνο όσες πληροφορίες είναι αναγκαίες για την παροχή υπηρεσίας. Για να δώσουμε μια εποπτική εικόνα των λεπτομερειών, χρησιμοποιούμε πίνακες, οι οποίοι επιτρέπουν να σας ενημερώσουμε με ένα διαφανή, κατανοητό και εύκολα προσβάσιμο τρόπο σε απλή και κατανοητή γλώσσα.  Παρακάτω παρουσιάζουμε τα δεδομένα τα οποία συλλέγουμε. Καθώς υπάρχουν δεδομένα διαφορετικών ειδών, τα έχουμε ομαδοποιήσει σε κατηγορίες, ώστε η παρουσίαση να είναι ευκολότερα κατανοητή.

Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα, αλλά δεν εγγράφεστε και δεν παραγγέλνετε ως χρήστης, συλλέγουμε τα παρακάτω δεδομένα:

Κατηγορίες ΔεδομένωνΕπεξήγηση
Δεδομένα συσκευήςΤαυτότητα συσκευής, λειτουργικό σύστημα και έκδοση που τρέχει η συσκευή ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής.
Στοιχεία σύνδεσηςΏρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου (IP Address) και άλλα στοιχεία που αφορούν στο πρωτόκολλο σύνδεσης.

Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται για να ενημερωθούμε για την επίσκεψή στην ιστοσελίδα. Περιορίζουμε την συλλογή δεδομένων στα απολύτως απαραίτητα, έτσι ώστε να πετύχουμε την συμμόρφωση με την αρχή επεξεργασίας δεδομένων, που αφορά στην ελαχιστοποίηση επεξεργασίας των δεδομένων.

Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε και εγγράφεστε στην ιστοσελίδα

Αναφέρεται ανωτέρω, ακολουθούμε την αρχή επεξεργασίας των ελαχίστων προσωπικών δεδομένων. Όσο λιγότερη πληροφορία, τόσο το καλύτερο. Όλα τα δεδομένα που συλλέγονται, επεξεργάζονται αποκλειστικά για σκοπούς που είναι ορισμένοι. Εάν δεν επισκέπτεστε απλώς την ιστοσελίδα, αλλά έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό για να ενημερωθείτε για παλαιότερες παραγγελίες , συλλέγουμε τα εξής προσωπικά δεδομένα:

Κατηγορίες ΔεδομένωνΕπεξήγηση
Δεδομένα πρόσβασηςΌνομα χρήστη, αναγνωριστικό χρήστη, κωδικός
ΔεδομέναΤαυτότητα συσκευής, λειτουργικό σύστημα και έκδοση που τρέχει η συσκευή ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής.
Στοιχεία σύνδεσηςΏρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου (IP Address) και άλλα στοιχεία που αφορούν στο πρωτόκολλο σύνδεσης.
Στοιχεία επικοινωνίαςΣχόλια, αξιολόγηση ή σχόλια, δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)
Λοιπές πληροφορίεςΔεδομένα που παρέχετε με την βούλησή σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα, χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή άλλες σχετικές δραστηριότητες, ή δεδομένα από πηγές, δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (social media ή δημόσια ή μη προσβάσιμες βάσεις δεδομένων (π.χ. ταυτότητα του χρήστη σε αυτή ή σε άλλες πλατφόρμες)

Στην περίπτωση που παρέχετε προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό τρίτου, πρέπει να έχετε λάβει τη συναίνεση του τρίτου πριν την γνωστοποίηση των δεδομένων του σε εμάς. Στην περίπτωση αυτή, πριν τα πρόσωπα αυτά παρέχουν σε εσάς την ανωτέρω συναίνεση, οφείλετε να ενημερώσετε για την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε και παραγγέλνετε ή απλά παραγγέλνετε στην ιστοσελίδα

Για να επωφεληθείτε από τα προνόμια που σας προσφέρουμε, μπορείτε να συνδεθείτε και να ολοκληρώσετε μια παραγγελία. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, όσο περισσότερες πληροφορίες παρέχετε, τόσο περισσότερα δεδομένα συλλέγουμε. Τα πεδία που είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας σας έχουν σημανθεί ως υποχρεωτικά. Χωρίς την συμπλήρωση των υποχρεωτικών πεδίων καθίσταται αδύνατη η ολοκλήρωση της παραγγελίας. Όλες οι λοιπές πληροφορίες που δεν έχουν σημανθεί ως υποχρεωτικές, παραμένουν προαιρετικές. Εάν μας παρέχετε με την θέλησή σας πληροφορίες, μας βοηθάτε να βελτιώσουμε την υπηρεσία που σας παρέχουμε. Παρόλα ταύτα, η παράλειψη της συμπλήρωσης των συγκεκριμένων πληροφοριών δεν θα έχει δραστική επιρροή σε εσάς. Ο βαθμός που θα σας επηρεάσει σχετίζεται με τις πληροφορίες που θα παρέχετε. Οι βασικές πληροφορίες είναι οι ακόλουθες:

Κατηγορίες ΔεδομένωνΕπεξήγηση
Δεδομένα πρόσβασηςΌνομα χρήστη, αναγνωριστικό χρήστη, κωδικός
Στοιχεία Λογαριασμού(απαραίτητα για υπηρεσίες παράδοσης) Όνομα, Επώνυμο, Εταιρεία (προαιρετικά), Διεύθυνση, Τηλέφωνο και / ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)
Στοιχεία επικοινωνίαςΣχόλια, αξιολόγηση ή σχόλια, δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)
Στοιχεία σύνδεσηςΏρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου (IP Address) και άλλα στοιχεία που αφορούν στο πρωτόκολλο σύνδεσης.
Δεδομένα συσκευήςΤαυτότητα συσκευής, λειτουργικό σύστημα και έκδοση που τρέχει η συσκευή ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής, στοιχεία τοποθεσίας.
Στοιχεία ΠαραγγελίαςΙστορικό παραγγελιών
Λοιπές πληροφορίεςΔεδομένα που παρέχετε με την βούλησή σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα, χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή κάνετε σχετικές δραστηριότητες.

Σκοποί επεξεργασίας και νομική βάση αυτών

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ανωτέρω, συλλέγουμε μόνο προσωπικά δεδομένα, όταν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο και ο σκοπός είναι νόμιμος και έχει προηγουμένως προσδιοριστεί. Οι πληροφορίες (σε αγκύλες) είναι η νομική βάση στην οποία στηρίζουμε τις σχετικές διαδικασίες. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τους σκοπούς επεξεργασίας και την νομική βάση:

Σκοπός επεξεργασίαςΓιατί συλλέγουμε δεδομένα την εξυπηρέτηση του ανωτέρου σκοπού
Εξυπηρέτηση πελατών

Όταν επικοινωνείτε με την Εξυπηρέτηση Πελατών για να λάβετε πληροφορίες ή για να υποβάλλετε παράπονα, αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε. Για παράδειγμα, εάν επικοινωνήσετε μαζί μας, θα αποθηκεύσουμε τον λόγο που μας καλέσατε, ποια παραγγελία δεν σας άρεσε ή εάν έλειπε κάτι από κάποια παραγγελία που σας παραδόθηκε. Ανάλογα με τον λόγο που μας καλέσατε, τα προσωπικά δεδομένα που θα αποθηκεύσουμε μπορεί να διαφέρουν. Με στόχο την βελτίωση της υπηρεσίας που σας προσφέρουμε, αποθηκεύουμε την επικοινωνία στον λογαριασμό σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να σας απαντήσουμε ταχύτερα και πιο ικανοποιητικά.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:

Στοιχεία Λογαριασμού

Στοιχεία Πρόσβασης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λοιπές πληροφορίες

 

Νομική Βάση:

Οι πληροφορίες απαιτούνται για την εκπλήρωση της υποχρέωσης της παράδοσης του προϊόντος που αγοράσατε, μέσω καταστήματος ή αποστολής με courier.

Διαδικασίες Παραγγελίας και Παράδοσης

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, κάποιες λειτουργίες τρέχουν παράλληλα. Συνδέουμε την παραγγελία σας με τον λογαριασμό σας, ανάλογα εάν την κάνατε ως επισκέπτης ή ως συνδεδεμένος χρήστης.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Στοιχεία Πρόσβασης

Στοιχεία Λογαριασμού

Στοιχεία Σύνδεσης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Στοιχεία Συσκευής

Στοιχεία Παραγγελίας

Λοιπές πληροφορίες

Νομική Βάση:
Οι πληροφορίες απαιτούνται για την εκπλήρωση της υποχρέωσης της παράδοσης προϊόντος σε εσάς (εκπλήρωση συμβατικής υποχρέωσης).

Ασφάλεια και προστασία

Θέλουμε να προσφέρουμε σε εσάς και σε όλους του πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Δυστυχώς, δεν είναι κάθε επισκέπτης το ίδιο φιλικός με εσάς. Για τον λόγο αυτό και με στόχο την προστασία των υπηρεσιών μας, πρέπει να συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας βοηθούν να διακρίνουμε πιθανές απειλές και να αποφύγουμε με τον τρόπο αυτό πιθανούς κινδύνους. Θεωρούμε ακόμη ότι σας έχουμε ενημερώσει για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και ότι αυτή έχει καταστεί διαθέσιμη σε εσάς.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:

Στοιχεία Σύνδεσης

Στοιχεία Πρόσβασης

Νομική Βάση:

Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα (εκπλήρωση νόμιμης υποχρέωσης) και για

την προστασία των συμφερόντων της εταιρείας μας (νόμιμο συμφέρον).

Περαιτέρω επεξεργασία για την προστασία νόμιμων συμφερόντων

Επιπροσθέτως, εκτός από τους ανωτέρω λόγους επεξεργασίας, είναι δυνατή η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για την προστασία των νόμιμων συμφερόντων της εταιρείας. Για παράδειγμα, αποτελεί νόμιμο λόγο για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων η μεταφορά και επεξεργασία δεδομένων στους servers της Εταιρείας μας για σκοπούς ασφάλειας των πληροφορικών συστημάτων ή έμμεσες δραστηριότητες προώθησης των πωλήσεων (marketing).

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την προστασία των νομίμων συμφερόντων μας, στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τα δικαίωμα και τις ελευθερίες σας. Με σκοπό την ευθυγράμμιση των συμφερόντων μας με τα συμφέροντα σας, έχουμε δημιουργήσει και λειτουργούμε σχετικούς μηχανισμούς ελέγχου. Αυτοί οι μηχανισμοί, οι οποίοι περιγράφονται κατωτέρω, υπόκειται σε τετραπλό έλεγχο (4-way test), για να ελέγξουμε σε πρώτο βαθμό την συλλογή των προσωπικών δεδομένων (α. Έλεγχος Προσωπικών Δεδομένων). Στην συνέχεια ελέγχουμε τον σκοπό επεξεργασίας εάν είναι νόμιμος (β. Σκοπός επεξεργασίας) και εάν ο τρόπος συλλογής των δεδομένων είναι συμβατός με τις αρχές επεξεργασίας δεδομένων (γ. Έλεγχος Αναγκαιότητας) και τέλος η στάθμιση συμφερόντων (δ. Έλεγχος της στάθμισης συμφερόντων). Μόνο εάν μπορούμε να θεωρήσουμε λογικά και να είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από κάθε κίνδυνο, θα τα επεξεργαστούμε βάσει των νομίμων συμφερόντων της εταιρείας μας. Αυτές οι διαδικασίες περιλαμβάνουν:

Διαδικασία βασισμένη στα νόμιμα συμφέρονταΕπεξήγηση
ΔιαφήμισηΘα σας στέλνουμε με email κουπόνια, εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες, δημοσκοπήσεις και έρευνες κοινής γνώμης για την βελτίωση της υπηρεσίας μας. Μπορείτε να αρνηθείτε την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων απευθείας στέλνοντας email στην διεύθυνση d.ermidis@dealme.gr στην περίπτωση που επιθυμείτε να δηλώσετε την άρνησή σας στην επεξεργασία δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς ή εάν επιθυμείτε περαιτέρω πληροφορίες για το ζήτημα αυτό.
E-Mail Marketing (Προωθητικές ενέργειες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

Σας στέλνουμε newsletters ή/ και sms γενικού περιεχομένου και προωθητικές ενέργειες χωρίς έλεγχο μόνο εφ’ όσον εγγραφείτε στη σελίδα μας ή με άλλο τρόπο αγοράσετε προϊόντα ή υπηρεσίες μας

Μπορείτε να αρνηθείτε την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς σε κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας αποστέλλουμε. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων απευθείας στέλνοντας email στην διεύθυνση d.ermidis@dealme.gr, στην περίπτωση που επιθυμείτε να δηλώσετε την άρνησή σας στην επεξεργασία δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς ή εάν επιθυμείτε περαιτέρω πληροφορίες για το ζήτημα αυτό.

Στοιχεία μέτρησηςΜε στόχο να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, συλλέγουμε διαφορετικά δεδομένα μετρήσεων, τα οποία όμως δεν μπορούν να συνδεθούν με εσάς ή ένα συγκεκριμένο προφίλ. Αυτό βελτιστοποιεί τις διαφημίσεις μας.
Πιθανή συγχώνευση ή εξαγορά, αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΕταιρείαςΘα θέλαμε ακόμη να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση συγχώνευσης ή εξαγοράς από άλλη εταιρεία, θα μοιραστούμε πληροφορίες με αυτή την εταιρεία. Βεβαίως, θα απαιτήσουμε από την εταιρεία να συμμορφωθεί με την δική μας πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Λοιπές πληροφορίεςΔεδομένα που παρέχετε με την βούλησή σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα , χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή κάνετε σχετικές δραστηριότητες, ή δεδομένα από πηγές, δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (social media ή δημόσια ή μη προσβάσιμες βάσεις δεδομένων (π.χ. ταυτότητα του χρήστη σε αυτή ή σε άλλες πλατφόρμες).
Ποιοτικός ΈλεγχοςΓια να προσφέρουμε πάντοτε καλύτερες υπηρεσίες, προσπαθούμε συνεχώς να αξιολογούμε τις επιτυχίες μας ή τις πιθανές αιτίες αποτυχημένων τεχνικών προώθησης πωλήσεων (marketing). Για τον σκοπό αυτό, αναλύουμε, για παράδειγμα, εάν ανοίγονται τα απεσταλμένα newsletters και εάν τα περιεχόμενα επιλέγονται.

  Τέλος, θα σας αποστέλνουμε newsletter ή άλλες ενέργειες marketing, αν δεν συντρέχει κάτι από τα παραπάνω και μας το ζητήσατε δίνοντάς σας τη συγκατάθεσή σας, θα σας αποστέλνουμε newsletter ή / και sms με προσφορές

  

Πότε διαγράφουμε τα στοιχεία σας

Γενικά διαγράφουμε τα δεδομένα αφού έχει ολοκληρωθεί ο σκοπός για τον οποίο τα συλλέξαμε. Οι ακριβείς κανόνες διαγραφής περιγράφονται στους ορισμούς των εννοιών της περιοδικής διαγραφής. Διαφορετικοί κανόνες εφαρμόζονται ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας. Για κάθε κατηγορία που αναφέρεται στους ορισμούς της περιοδικής διαγραφής έχουμε ορίσει διαφορετικές περιόδους διαγραφής. Στα δεδομένα που συλλέγονται σημειώνεται και η χρονική περίοδος διαγραφής που εφαρμόζεται. Όταν η περίοδος αποθήκευσης παρέλθει, τα δεδομένα διαγράφονται ανάλογα.

Διαγράφουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κατόπιν δική σας επιθυμίας ή μόλις παρέλθουν τρία (3) χρόνια από την συλλογή τους. Εάν ο λογαριασμός σας παραμένει ανενεργός για περίοδο τριών (3) ετών, θα διαγράψουμε, επίσης, τον λογαριασμό σας.

Πέρα από τους κανόνες που έχουμε ορίσει εμείς, υπάρχουν και άλλες περίοδοι για τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε αρχείο. Για παράδειγμα, τα φορολογικά στοιχεία πρέπει να τηρούνται για μια περίοδο 10 τουλάχιστον ετών. Οι ειδικές αυτές υποχρεωτικές περίοδοι τήρησης των στοιχείων διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε εθνική νομοθεσία που τυγχάνει εφαρμογής.

Παρά το αίτημά σας για διαγραφή των δεδομένων σας, είναι δυνατό να τηρούμε κάποια επεξεργασμένα δεδομένα, λόγω υποχρεώσεων εκ του νόμου. Στη περίπτωση αυτή, τα δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό.

Με ποιον μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα

Παρακάτω παρουσιάζονται πληροφορίες σχετικά με το ποτέ σε ποιους και υπό ποιές προυποθέσεις μεταφέρουμε δεδομένα. Επιπλέον σας ενημερώνουμε με διαφάνεια για τις χώρες που τυχόν μεταφέρονται τα δεδομένα.

Τρίτοι με δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα

Δεν θα μεταβιβάσουμε ποτέ τα δεδομένα σας σε τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Παρόλα ταύτα, για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, αγοράζουμε με την σειρά μας υπηρεσίες από συγκεκριμένους τρίτους παρόχους υπηρεσιών, στους οποίους δίνουμε αυστηρή και περιορισμένη πρόσβαση σε ορισμένα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση, πριν μεταβιβάσουμε οποιοδήποτε στοιχείο σε εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε, ελέγχουμε κάθε ανεξάρτητη εταιρεία. Όλοι οι αποδέκτες των δεδομένων πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποχρεώσεις προστασίας των προσωπικών δεδομένων και να αποδεικνύουν το επίπεδο ασφαλείας που παρέχουν με επαρκή στοιχεία.

Στον παρακάτω πίνακα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με ένα διαφανή και κατανοητό τρόπο, για όλους τους αποδέκτες των δεδομένων και τους λόγους που τους μεταδίδουμε τα δεδομένα αυτά.

Αποδέκτης ΔεδομένωνΣκοπός
Εξωτερικός πάροχος υπηρεσίαςΌπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ανωτέρω, δεν μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας μόνο με εταιρείες του ομίλου μας, αλλά και με τρίτους εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών. Για την υποστήριξη των λειτουργιών της επιχείρησής μας για την βελτιστοποίηση των εκστρατειών προώθησης προϊόντων (marketing campaigns), αλλά και για την παροχή προσωποποιημένης διαφήμισης, εφαρμογών και υποδομών πληροφορικής και για άλλες λειτουργίες της επιχείρησης, όπως η ταυτοποίηση και επίλυση δυσλειτουργιών.
Κρατικές και δικαστικές αρχέςΔυστυχώς, είναι δυνατόν μερικοί από τους πελάτες μας και του παρόχους υπηρεσιών να μην συμπεριφέρονται δίκαια και να προσπαθήσουν να μας βλάψουν. Στις περιπτώσεις αυτές δεν είμαστε υποχρεωμένοι να παραδίδουμε προσωπικά δεδομένα, ένεκα νομικών περιορισμών και είναι φυσικά προς το συμφέρον μας να αποφύγουμε μια τέτοια ζημία και να πραγματώνουμε τα δικαιώματά μας και να απορρίπτουμε αβάσιμες αξιώσεις.

Σε ποιες χώρες επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα κυρίως μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και στον Ενιαίο Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ). Κανένας από τους παρόχους υπηρεσιών με τους οποίους συνεργαζόμαστε δεν εδρεύουν εκτός ΕΕ και του ΕΟΧ.

Πληροφορίες για τα cookies

Ορισμός cookies και λίστα με όσα εμείς χρησιμοποιούμε

Με σκοπό να καταστήσουμε ελκυστική την επίσκεψη στην ιστοσελίδα ή την χρήση εφαρμογής και για να μπορέσουμε να παρέχουμε συγκεκριμένες λειτουργίες, χρησιμοποιούμε τα γνωστά ως cookies σε διάφορες σελίδες. Πρόκειται για μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στην συσκευή . Μερικά από αυτά διαγράφονται μετά το πέρας συνεδρίας στον περιηγητή , τα λεγόμενα session cookies ή cookies συνεδρίας.

Άλλα cookies παραμένουν στην συσκευή και επιτρέπουν σε εμάς ή σε συνδεμένα με εμάς μέρη να αναγνωρίσουν τον περιηγητή στην επόμενη επίσκεψή (persistent cookies). Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή, ώστε να πληροφορείστε για την ρύθμιση των cookies και να αποφασίζετε ατομικά για την αποδοχή ή την απόρριψη των cookies σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ή και γενικότερα. Εάν δεν αποδεχτείτε την εγκατάσταση των cookies μπορεί να μειωθεί η λειτουργικότητα ιστοσελίδας ή εφαρμογής.

Δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας πολιτικής

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, ώστε να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις. Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική αλλαγή ή για αλλαγές στον σκοπό επεξεργασίας ή για την ένταξη νέων σκοπών επεξεργασίας στην παρούσα πολιτική.

Τελικές διατάξεις

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι σημαντική για εσάς. Θα κάνουμε τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων . Παρακαλούμε να μην ξεχνάτε ότι είστε ο ιδιοκτήτες των δεδομένων. Όσο λιγότερες πληροφορίες παρέχετε, τόσο περισσότερο έλεγχο έχετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να περιηγηθείτε ανώνυμα και δεν επιθυμείτε η συμπεριφορά στην διάρκεια περιήγησης να αξιολογείται από ανεξάρτητους τρίτους από εμάς και συνεργάτες , πρέπει να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις στον περιηγητή . Όσο αμελείτε να κάνετε αυτές τις ρυθμίσεις, πολλοί θα συλλέγουν πληροφορίες που παρέχετε. Παρότι δεν είναι συχνό φαινόμενο η εξακρίβωση ταυτότητας κάθε χρήστη, προτείνουμε να περιηγείστε σε «κρυφή λειτουργία» στον Google Chrome ή σε «προσωπική λειτουργία» στον Firefox.