Το κόστος αποστολής για ΌΛΗ την Ελλάδα είναι 3.80
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές λιανικής άνω των 50€.

Στο Dealme.gr κερδίζετε και στα έξοδα αποστολής. Αγοράστε όσα τεμάχια θέλετε από όποια προϊόντα θέλετε και πληρώστε συνολικά μόνο 3.80€.

Η  Αποστολή των παραγγελιών γίνεται με την Courier Center
Από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η παράδοση γίνεται στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει.
Το κόστος αποστολής είναι 3.80€ έως 2 κιλά και 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό. Επιπλέον χρέωση για την αντικαταβολή 1,70€
Με την άφιξη της παραγγελιάς σας στο κατάστημα ταχυμεταφορών της περιοχής σας, θα λάβετε SMS στο κινητό σας με τα στοιχειά της παραγγελιάς σας και τα στοιχειά του καταστήματος όπου βρίσκεται η παραγγελία σας, καθώς και τον αριθμό αποστολής σας όπου θα έχετε δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη της σε πραγματικό χρόνο.

‘Όλα τα πακέτα συσκευάζονται και τοποθετούνται με απόλυτη προσοχή και ασφάλεια. Κανένα προϊόν δεν αποστέλλεται χτυπημένο ή σε κατάσταση που προσδίδει υλική ζημιά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε ανοιχτό δέμα, χτυπημένο ή και κατεστραμμένο, παρακαλείσθε να μην το παραλάβετε, διότι η υπαιτιότητα είναι της εταιρίας μεταφοράς, Σε περίπτωση παρόλα αυτά, που γίνει παραλαβή, και διαπιστωθεί οποιαδήποτε υλική ζημία, η ευθύνη είναι καθαρά του πελάτη. ΚΑΜΙΑ ευθύνη δεν φέρει η εταιρεία μας, διότι κανένα προϊόν δεν φεύγει από τις αποθήκες μας πέραν της αρχικής και εργοστασιακής του κατάστασης.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Οι παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά στης 14:00. Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο θα το παραλάβετε σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής του, με εξαίρεση τυχόν δυσπρόσιτες περιοχές. Παραδόσεις – Αποστολές δεν γίνονται τις Κυριακές και αργίες. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις Κυριακές και αργίες.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ
Αυθημερόν αποστολή για παραγγελιές έως τις 14:00, σας προσφέρουμε την ειδική τιμή των 7.90€

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΥΠΡΟΥ
Για τις αποστολές σας με βάρος έως 2 κιλά σας προσφέρουμε την ειδική τιμή των 11,00€. Για κάθε επόμενο κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 4.00€. Οι παραδόσεις γίνονται εντός 48-72 ωρών.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την ομάδα του Dealme.gr στο info@dealme.gr ή τηλεφωνικά στο 2104900759

*Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%

Scroll to Top