Σχεδόν κανένα προϊόν δεν είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο για παραλαβή από το κατάστημα, θα πρέπει να γίνει παραγγελία και εντός 1 εργάσιμης θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς για την παραλαβη του.

Ποιοι Είμαστε

Η Dealme.gr είναι η κορυφαία εταιρεία με μοναδικά προϊόντα και τιμές με παρουσία στον εμπορικό χώρο από το 2016 στον χώρο του διαδικτύου ως ένα καινοτόμο e-shop.

Δημιουργήσαμε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα το 2016 σε μια μικρή αποθήκη στην Νίκαια, ορμώμενοι από τις ανάγκες που εμείς οι ίδιοι ως χρόνιοι καταναλωτές του διαδικτύου έχουμε εντοπίσει, και προσπαθούμε με αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν στην Ελληνική αγορά παρέχοντας στους καταναλωτές μοναδικές τιμές άλλα και εξυπηρέτηση που πολλοί θα ζήλευαν.

Στόχος μας: η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, πριν και μετά την πώληση.
Σκοπός μας: είναι να σας παρέχουμε προϊόντα που πρώτα απ’ όλα χρειάζεστε, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε εύκολα κάπου αλλού.
Μέλημα μας: είναι η παροχή έξυπνων ποιοτικών και των πιο ανταγωνιστικών προϊόντων της αγοράς.

Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε καταναλωτές αλλά και σε επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να τα εντάξουν στον κατάλογο τους.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε πως η εταιρεία μας δεν λειτουργεί μόνο ως ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά και ως φυσικό κατάστημα (Πέτρου Ράλλη 256, Νίκαια, 18450)