Σχεδόν κανένα προϊόν δεν είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο για παραλαβή από το κατάστημα, θα πρέπει να γίνει παραγγελία και εντός 1 εργάσιμης θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς για την παραλαβη του.

Τρόποι Πληρωμής

Για τις παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διατίθενται οι παρακάτω τρόποι πληρωμής:

 • Αντικαταβολή
  Πρόκειται για παράδοση στο χώρο σας. Μπορείτε να δηλώσετε σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή και να εξοφλήσετε με μετρητά την ημέρα της παραλαβής της παραγγελίας σας από την Courier Center ή Elta Courier. Το κόστος της Αντικαταβολής είναι 1.00€.
  *Η Αντικαταβολή ισχύει για ποσά έως 99€, Το Dealme δύναται να μην δεχτεί πληρωμή μέσω αντικαταβολής για μεγαλύτερο η ίσο ποσό.
  *Για παραγγελίες οπού η ποσότητα ξεπερνάει τα 5(τμχ) στο ίδιο προϊόν, Θα πρέπει να μπει προκαταβολή η πληρωμή όλης της παραγγελίας για να ολοκληρωθεί η παραγγελία.

   

 • Κατάθεση σε Τράπεζα
  Η εξόφληση των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με κατάθεση σε έναν από τους κάτωθι λογαριασμούς Τραπεζών που συνεργαζόμαστε.
 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: (ΔΙΚ:Dimitrios Ermidis) ΙΒΑΝ: GR5201710530006053139695061
 • EUROBANK: (ΔΙΚ:Dimitrios Ermidis) ΙΒΑΝ: GR2002606580000150200802222
 • ALPHA BANK: (ΔΙΚ:Dimitrios Ermidis) IBAN: GR1001401340134002002028427
 • ΕΘΝΙΚΗ BANK: (ΔΙΚ:Dimitrios Ermidis) IBAN: GR0401100880000008800807300
 • Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα σας σταλεί email με την παραγγελία σας στο οποίο θα αναφέρονται και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του dealme.gr. Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε να σταλεί το αποδεικτικό της κατάθεσης με «θέμα» τον αριθμό της παραγγελίας σας, στο info@dealme.gr για την άμεση αποστολή της παραγγελίας σας.

  Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας.

 • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
  Το ηλεκτρονικό κατάστημα Dealme.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, όλων των τραπεζών.  Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit)
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Προτού προβείτε σε κατάθεση παρακαλούμε αναμείνατε ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης της διαθεσιμότητας των προϊόντων που παραγγείλατε! 

Σημειώστε πως μια μικρή καθυστέρηση μπορεί να προκύψει στην παραγγελία σας, μέχρις ότου η κατάθεση σας επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου.

*Για παραγγελίες οπού η ποσότητα ξεπερνάει τα 5(τμχ) στο ίδιο προϊόν, Θα πρέπει να μπει προκαταβολή η πληρωμή όλης της παραγγελίας για να ολοκληρωθεί.
*Η Αντικαταβολή ισχύει για ποσά έως 99€, Το Dealme.gr δύναται να μην δεχτεί πληρωμή μέσω αντικαταβολής για μεγαλύτερο η ίσο ποσό
*Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μετα την 1/5/24 έχει γίνει διασύνδεση της ταμιακής με το POS του καταστήματος μετα την διασύνδεση το POS είναι «νεκρό» και δέχεται εντολή μόνο από την ταμιακή πράγμα που σημαίνει πως αν θέλετε να κόψετε τιμολόγιο στο κατάστημα και να πληρώσετε με κάρτα δυστυχώς δεν γίνεται μέχρι η κυβέρνηση να βγάλει το νέο update ώστε να δεχόμαστε και πληρωμές με κάρτα.

Η Συναλλαγή σε τιμολόγιο στο κατάστημα μπορεί να ολοκληρωθεί με μετρητά, μεταφορά σε τράπεζα η IRIS.